ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

και των πολιτισμών

Η Αντιδημαρχία Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοθεραπευτών - Ειδικών Παιδαγωγών, θα πραγματοποιήσει Δωρεάν Ενημερωτικές Διαλέξεις για γονείς- κηδεμόνες, σε θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του λόγου – ομιλίας των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, διαταραχές, που είναι δυνατόν να προκύψουν και τρόποι πρόληψης και παρέμβασης.


Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στη πλατφόρμα:

https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/dev/


 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

https://thessaloniki.gr/%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%ad%ce%be%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%80%cf%84/?fbclid=IwAR2aMPHK3Aqn1SkzH7BNYdQzqUT05SLm8AjpxibO3_tbJhli0QeFcVw0HjY

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) «Εβδομάδα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης» από τις 19 έως και τις 23 Φεβρουαρίου 2024 με μια σειρά διαδικτυακών ενημερωτικών δράσεων, οι οποίες απευθύνονται κυρίως σε μαθητές/τριες Γ’ τάξης Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου, αποφοίτους, καθώς και στους γονείς / κηδεμόνες τους. Σκοπός της πρώτης ημερίδας είναι η παρουσίαση των επιλογών των μαθητών/τριών μετά το Γυμνάσιο, ενώ οι επόμενες είναι αφιερωμένες στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και εστιάζουν στους τομείς και τις ειδικότητες των Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και τις δυνατότητες σπουδών και σταδιοδρομίας που προσφέρονται μετά τη Γ’ τάξη ΕΠΑ.Λ.

Οι ενημερώσεις της Δευτέρας 19 και της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου θα μεταδοθούν ζωντανά από τo κανάλι www.webtv.kmaked.eu, ενώ κατά τη διάρκειά τους θα μπορούν να τίθενται ερωτήσεις στο κανάλι YouTube «Δράσεις ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας»

 

b1820856-d412-4ae3-bfad-15f2ef932243a.jπγ

22ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ  

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2024 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 

 

1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ: Διοργανώτρια αρχή των αγώνων είναι η Ε.Σ.Σ.Θ-Χ.

 Site: www.thesschess.gr

e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πληροφορίες: Αβραμίδου Βέρα

Τηλ.: 694515357

 

2. ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ: Ο Δήμος Καλαμαριάς. 

3. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Ανατολικής Θεσσαλονίκης για τους μαθητές και τις μαθήτριες. 

Περισσοτερα...

Την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου οι μαθητές/-τριες της Β' Γυμνασίου του σχολείου μας επισκέφτηκαν την έκθεση Fake (f)or Real (Ψεύτικο για αληθινό;) στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. σε συνεργασία με το Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ιστορίας που εδρεύει στις Βρυξέλλες.

Η έκθεση παρουσιάζει ιστορίες παραποιήσεων και πλαστογραφήσεων από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Περιγράφει τις συγκεκριμένες ιστορικές συνθήκες που εξηγούν την εμφάνισή τους, τα ενδιαφέροντα και τα κίνητρα πίσω από αυτά και τον αντίκτυπο που είχαν. Δείχνει, επίσης, πώς τελικά αποκαλύφθηκαν. Συνοδοί καθηγητές: κ. Γιαννακούλα, κ. Μιχαηλίδου και κ. Παπαδόπουλος. Δείτε εδώ στιγμιότυπα.

IMG 20240220_101400

Το κανάλι μας

youtube