ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

και των πολιτισμών

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το σχολείο θα είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη, από τις 08:30 ως τις 13:30.

Από την 1η Σεπτεμβρίου το σχολείο θα λειτουργεί κανονικά, από τις 08:00 ως τις 14:00

Η νέα σχολική χρονιά θα αρχίσει τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Η ώρα τέλεσης του αγιασμού θα ανακοινωθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη.

Για την εγγραφή των μαθητών/τριών της Α' τάξης και για την επανεγγραφή των μαθητών/τριών από την Α' τάξη προς τη Β' και από τη Β' προς τη Γ' δείτε τις οδηγίες εδώ.

Καλό καλοκαίρι με υγεία και με πολλή προσοχή.

Δυστυχώς ο κορονοϊός δεν πήγε διακοπές. Είναι ακόμη εδώ.

Από την Α' τάξη προάγονται όλοι.

Από τη Β' τάξη προάγονται όλοι.

Από τη Γ' τάξη απολύονται όλοι.

Μην ξεχνάτε ότι οι μαθητές/τριες και των τριών τάξεων πρέπει να φυλάξετε όλα τα βιβλία σας για την επόμενη σχολική χρονιά.

Παρακαλούμε τους γονείς/κηδεμόνες να ελέγχετε καθημερινά την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία. Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής των μαθητών στο Λύκειο.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, μαθήτριες και μαθητές, σας ενημερώνουμε ότι οι έλεγχοι προόδου έχουν αποσταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του κηδεμόνα.

Θα μπορούν να παραλάβουν από το σχολείο τον έλεγχο προόδου μόνο οι γονείς/κηδεμόνες που δε διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της υφυπουργού παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη οι μαθητές του γυμνασίου θα πρέπει να διατηρήσουν όλα τα σχολικά βιβλία τους για την αξιοποίησή τους και την επόμενη σχολική χρονιά.

 Δείτε την απόφαση εδώ.

 

Το κανάλι μας

youtube