ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

και των πολιτισμών

Αρχική σελίδα Χρονιές 2015-2016 Γιορτές-Εκδηλώσεις

Στις 11 του Μάη οι ομάδες του Γ2 και του Γ3 αναμετρήθηκαν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο ενδοσχολικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Γ3.

Ο Διευθυντής του Σχολείου και ο Σύλλογος των καθηγητών συγχαίρουν όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους αγώνες καθώς και την κυρία Ελένη Λώλου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, για τη διοργάνωση των αγώνων. Επίσης, ευχαριστεί τον κ. Παπαδόπουλο Αθανάσιο, καθηγητή Φυσικής Αγωγής του 3ου ΓΕΛ για την πολύτιμη βοήθειά του.

Στις 11 του Μάη η θεατρική ομάδα του σχολείου μας, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας κας Σοφίας Ζιώγα, παρουσίασε την παράσταση του θεατρικού έργου "Ξύπνα, Βασίλη" του Δημήτρη Ψαθά.

Ο Διευθυντής του Σχολείου και ο Σύλλογος των καθηγητών συγχαίρουν όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην παράσταση με οποιοδήποτε τρόπο, καθώς και την φιλόλογο κα Σοφία Ζιώγα.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παράσταση που θα επαναλαφθεί και για τους γονείς μετά το πέρας των εξετάσεων.

Περισσοτερα...

Στα πλαίσια της Βιωματικής Εργασίας οι μαθητές της Β' τάξης που συμμετείχαν στην ομάδα της κας Τζελέπη Άννας παρουσίασαν την εργασία τους με θέμα:

"Μνημεία της Ευρώπης στη λίστα της Unesco"

Μπορείτε να δείτε την εργασία πατώντας εδώ.

Την Δευτέρα 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

Το πρωί θα διεξαχθεί το τελικός αγώνας καλαθοσφαίρσης ανάμεσα στα τμήματα Γ2 και Γ3.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με τους παρακάτω παίκτες

Γ2

Μηνά Χατζηαράπολγου

Δημήτριο Νικόλαο Παπαδόπουλο

Παύλο Σουλιανάκου

Παναγιώτη Τερζάκη

Μάρκο Περδίκη

Λουίς Ρουσάν

Αιμίλιο Παΐσιο Περσόπουλο

Ιωάννη Ρήγα

Ιωάννη Ψωμά

Γ3

Θεοδωρή Νιχωρίτη

Άγγελο Νεοκάζη

Στάθη Κουζανίδη

Βασίλη Λιγάση

Γιάννη Μπαχατουρίδη

Γιάννη Κυρετζή

Τζόρτζια Κωνσταντίν

 

Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση των προγραμμάτων

και η ημέρα θα κλείσει με την παράσταση του έργου "Ξύπνα, Βασίλη"

σε διδασκαλία της καθηγήτριας Σοφίας Ζιώγα

via

Πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στις 6 Μαρτίου η εκδήλωση κατά του σχολικού εκφοβισμού. Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε και η ταινία που δημιούργησαν μαθητές του σχολείου, προσπαθώντας με τον δικό τους τρόπο να ενημερώσουν τους συμμαθητές τους. 

Περισσοτερα...

Μαθητές και καθηγητές αποχαιρετήσαμε το 2014 σε μια ωραία γιορτή που διοργάνωσε η καθηγήτρια φιλόλογος Σοφία Ζιώγα με θεατρικό, τραγούδια, χορευτικά και εκπλήξεις.

Ακολουθούν φωτογραφίες και στιγμιότυπα της γιορτής.

Περισσοτερα...

Η 6η Οκτωβρίου ήταν αφιερωμένη με απόφαση του υπουργείου παιδείας στη σωματική άσκηση των μαθητών. Έτσι, πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας αθλητικές εκδηλώσεις. Ακολουθούν παρακάτω φωτογραφίες με τις δραστηριότητες των μαθητών:

Περισσοτερα...

104Πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η καθιερωμένη γιορτή για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους στις 26 Οκτώβρη 1912 και η ελληνική απάντηση στην εισβολή της φασιστικής Ιταλίας στις 28 Οκτώβρη 1940.

Περισσοτερα...

Το κανάλι μας

youtube