ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

και των πολιτισμών

Αρχική σελίδα Τηλεκπαίδευση

Μαθήτριες και μαθητές του σχολείου μας.

Ξεκινάει από σήμερα η τηλεκπαίδευση. Σήμερα, Δευτέρα 9/11, σας έχουμε στείλει μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του πανελλήνιου σχολικού δικτύου με τις διευθύνσες των καθηγητών.

Για να δείτε τα μηνύματά σας στο mail του πανελλήνιου σχολικού δικτύου πατήστε στον παρακάτω δεσμό και συμπληρώστε στο όνομα χρήστη το πρώτο μέρος από τη διεύθυνση του mail (μέχρι το @) και στον κωδικό πρόσβασης τον κωδικό σας. Υπενθυμίζουμε ότι ο κωδικός πρόσβασης είναι αυστηρά προσωπικός και δεν τον δίνετε σε κανέναν. Επίσης, κανείς, ούτε το σχολείο ούτε το πανελλήνιο σχολικό δίκτυο δεν πρόκειται να σας τον ζητήσει. Όποιος σας τον ζητήσει, θέλει να σας εξαπατήσει.

https://webmail.sch.gr/express/

υπουργείοΤο υπουργείο παιδείας ανακοίνωσε τα παρακάτω: 

Αθήνα, 6 Απριλίου 2020 - Πρόσβαση χωρίς χρέωση δεδομένων (zerorating) από κινητά δίκτυα, σε ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία, από την Τετάρτη 8 Απριλίου, έχει εξασφαλίσει η συνεργασία της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σοφίας Ζαχαράκη, και των παρόχων κινητής τηλεφωνίας της χώρας Cosmote, Vodafone και Wind.

Περισσοτερα...

Το κανάλι μας

youtube