ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

και των πολιτισμών

Αρχική σελίδα Χρονιές 2023-2024 Ανακοινώσεις Πρόσκληση σε ημερίδα «Συμφιλιωθείτε με τον ιδανικό σας εαυτό»

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανοικώσουμε και να σας προσκαλέσουμε στην δωρεάν Επιστημονική Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη. 
 
με θέμα:
 
 «Συμφιλιωθείτε με τον ιδανικό σας εαυτό» 
 
 Η Κοινωνική Οργάνωση «Μαζί για την Οικογένεια και το Παιδί», σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχοθεραπείας «Κοχλίας», την Σχολή Χορού «Δρυάδες εν Πλω», το Σύλλογο «Μιλάμε για τον Αυτισμό», το Σύλλογο ΑμεΑ «ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ», το Σύλλογο ατόμων με αναπηρίες Δυτικής Θεσσαλονίκης «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ», το Σωματείο «ΑΡΩΓΟΙ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑμεΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», τον «ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΡΟ» και με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Β΄ Γυμνασίου Ευκαρπίας πρόκειται να πραγματοποιήσουν Επιστημονική Ημερίδα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Φουαγιέ του Θεάτρου της Μονής Λαζαριστών στις 11/12/2023 και ώρα 17.00 έως 21.00
 
Ομιλητές είναι ο Δρ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΠΑΝΗΣ, Συγγραφέας-Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου,
 η ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΡΤΖΑΝΗ, Ψυχοθεραπεύτρια και
 η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, χοροθεραπεύτρια. 
 
Θα είναι χαρά και τιμή για εμάς α παρευρεθείτε στην εκδήλωση και να κοινοποιήσετε την ημερίδα και στους γονείς, καθώς είναι δωρεάν και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.
 
 
Πληροφορίες: Συλβάνα Καρασαββίδου Πρόεδρος Μαζί για την Οικογένεια και το Παιδί: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. " data-linkindex="0" style="border: 0px; font: inherit; margin: 0px; padding: 0px; vertical-align: baseline; color: rgb(39, 78, 19); text-align: start;"> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  
Λαγκάδα 218, Τ.Κ. 54629 Σταυρούπολη-Θεσσαλονίκη
 Κέντρο Ψυχοθεραπείας «Κοχλίας» Κυριακή Μερτζάνη: 698 1058069
 Δρυάδες εν Πλω, Μαρία Καραπαναγιώτη: 693 0434059
 
Παραμένουμε στη διάθεσή σας
 

Το κανάλι μας

youtube