ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

και των πολιτισμών

Αρχική σελίδα Χρονιές 2015-2016 Γιορτές-Εκδηλώσεις Τη ζωή τη χαιρόμαστε, τη χαρά τη μοιραζόμαστε

 

Οι μαθητές της πρώτης τάξης του σχολείου μας με αφορμή το τέλος των μαθημάτων οργάνωσαν εκδηλώσεις με θέμα «Τη ζωή τη χαιρόμαστε, τη χαρά τη μοιραζόμαστε».

Ήταν η πρώτη χρονιά στο γυμνάσιο. Σκέφτηκαν, λοιπόν, να μοιραστούν με τους καινούργιους φίλους και συμμαθητές τη χαρά τους (άλλωστε ποιος δεν χαίρεται όταν τελειώνουν τα μαθήματα) δημιουργώντας και αυτοσχεδιάζοντας ο καθένας από κάτι και όλοι μαζί.

Έτσι, για να μην ξεχνάμε και τα μηνύματα της διαφήμισης, γέμισαν τις τάξεις από κάθε είδους λιχουδιές που ετοίμασαν οι ίδιοι ή με τη βοήθεια των μαμάδων τους.

Σοκολατένια κέικ, πίτες, πίτσες, κουλουράκια, τούρτες, σε κάθε μορφή, σχήμα και μέγεθος, κατασκευές, ζωγραφιές, συλλογές από ανέκδοτα, θεατρικά που έγραψαν και έπαιξαν οι ίδιοι, χορογραφίες, επιμέλεια μουσικών προγραμμάτων είναι μερικά από αυτά που μπορούμε να αναφέρουμε. Κρατάμε βέβαια και μερικά από τα μυστικά τους (δεν θα πούμε σε κανέναν για τις μιμήσεις των καθηγητών).

Βέβαια υπήρξε πολύ κέφι και χορός (υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα).

Το στοίχημα το είχαν βάλει από την αρχή της χρονιάς και νομίζουμε ότι το κέρδισαν. Δηλαδή πόσο καλύτεροι άνθρωποι θα είναι στο τέλος των μαθημάτων.

Την προσπάθεια των παιδιών υποστήριξε και μοιράστηκε τη χαρά τους ο καθηγητής τους Σωτήρης Παπαδόπουλος.

Άντε και του χρόνου για τα καλύτερα.

Το κανάλι μας

youtube