ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

και των πολιτισμών

Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, στις 7 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς 2015-16 και ο αποχαιρετισμός των μαθητών της Γ' τάξης.

Στην τελετή αποχαιρέτησαν τους μαθητές της Γ' τάξης εκ μέρους του Σχολείου οι καθηγητές κα Ζιώγα Σοφία και κος Παπαδόπουλος Σωτήρης.

Στη συνέχεια μίλησαν ο πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου και οι πρόεδροι των μαθητιών συμβουλίων των τριών τμημάτων της Γ' τάξης.

Έγινε η απονομή των βεβαιώσεων σε όσους συμμετείχαν στα θεατρικά δρώμενα στη διάρκεια της χρονιάς και στους μαθητές που συμμετείχαν στα πολιτιστικά προγράμματα.

Ακολούθως, δόθηκαν οι έπαινοι στους μαθητές που συμμετείχαν στην πρώτη και δεύτερη ομάδα των αγώνων πετοσφαίρισης.

Με τη σειρά του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων χάρισε στους μαθητές αναμνηστικό δαχτυλίδι.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, την επιμέλεια της οποίας είχε η κα Ζιώγα Σοφία, έκλεισε με την παρουσίαση σε θεατρικό μονόπρακτο του έργου "Δεσποινίς Μαργαρίτα" από τη μαθήτρια της Γ' τάξης Ποθητού Λίλας, σε διασκευή της καθηγήτριας Σοφίας Ζιώγα, και ένα μουσικό δρώμενο από ομάδα μαθητών.

 

Στο δεύτερο μέρος της τελετής μαθητές, καθηγητές και γονείς διασκέδασαν στην αυλή του σχολείου με φαγητό, ποτό, μουσική και πολύ χορό.

Ο καιρός μπορεί να μην ήταν συμπαραστάτης μας, δεν πτόησε όμως κανένα μαθητή.

Ακολουθούν φωτογραφίες της εκδήλωσης.

Το κανάλι μας

youtube