ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

και των πολιτισμών

Αρχική σελίδα Χρονιές 2017-2018 Ανακοινώσεις Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 29/9/2017 στις 9:00 π.μ. θα επισκεφτεί το σχολείο μας ο κ. Τσαπουρνάς, Υπεύθυνος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο οποίος θα ενημερώσει τους μαθητές της Γ' τάξης για τις σπουδές μετά το γυμνάσιο.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να παρευρεθείτε στην ενημέρωση, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Η ενημέρωση θα διαρκέσει 1 διδακτική ώρα.

Επίσης, σας ενημερώνουμε για το απογευματινό πρόγραμμα επισκέψεων στο ΚΕΣΥΠ Λευκού Πύργου (Εθνικής Αμύνης, 8) σύμφωνα με το οποίο, ο υπεύθυνος ΣΕΠ κ.Τσαπουρνάς, δέχεται γονείς-κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Γ' τάξης για ατομική συνεδρία Συμβουλευτικής στήριξης μαθητή/τριας, Δευτέρα και Πέμπτη (13.00 μ.μ. ? 19.00 μ.μ.), αφού προηγηθεί απαραίτητα διαδικτυακή επικοινωνία στο e-mail του ΚΕΣΥΠ Λευκού Πύργου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ή επικουρικά τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο στο τηλ. του ΚΕΣΥΠ: 2310230613, όπου θα πρέπει να αναφέρονται στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμο του μαθητή, το Σχολείο του, το αίτημα της συνεδρίας, καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας του γονέα-κηδεμόνα.

Η Διευθύντρια

Παλαιοχωρινού Αικατερίνη

Το κανάλι μας

youtube