ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

και των πολιτισμών

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες της Α' Γυμνασίου, γονείς και κηδεμόνες,

για την ομαλή λειτουργία του σχολείου τα τμήματα της Α' Γυμνασίου είχαν χωριστεί με βάση το μεγάλο αριθμό μαθητών που ζήτησε ως β' ξένη γλώσσα τη γερμανική. Κατά συνέπεια, είχαν δημιουργηθεί τρία τμήματα με μαθητές που είχαν ως β' ξένη γλώσσα τη γερμανική και ένα τμήμα με β' ξένη γλώσσα τη γαλλική.

Μετά την εισαγωγή ως β' ξένης γλώσσας και της ιταλικής, την οποία επέλεξαν 16 μαθητές/τριες, θα χρειαστεί να γίνει ανακατανομή των μαθητών. Έτσι, στα δύο πρώτα τμήματα θα ενταχθούν κατά αλφαβητική σειρά όσοι/ες ζήτησαν ως β' ξένη γλώσσα τη γερμανική και στα άλλα δύο τμήματα, συνεχίζοντας την αλφαβητική κατανομή θα ενταχθούν οι μαθητές/τριες που ζήτησαν ως β' ξένη γλώσσα τη γερμανική, τη γαλλική και την ιταλική.

Καταλαβαίνουμε ότι μια τέτοια αλλαγή ίσως να μην είναι αρεστή, αλλά δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για τον χωρισμό των τμημάτων και την ομαλή λειτουργία του σχολείου.

Αν και δε φέρουμε καμία ευθύνη, θεωρούμε καθήκον μας να ζητήσουμε προκαταβολικά συγγνώμη από τις μαθήτριες και τους μαθητές μας για όποια ταλαιπωρία.

Ο Σύλλογος των Καθηγητριών/Καθηγητών

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Θωμάς Βασιλόπουλος

Το κανάλι μας

youtube