ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

και των πολιτισμών

Αρχική σελίδα Χρονιές 2014-2015 Δράσεις εντός & εκτός Aναζητώντας την καθαρότητα της ψυχής μας βιώνουμε την ομορφιά της ζωής μας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 και ώρα 11:00 έως 12:30 συνάντηση των μαθητών της Β΄ Γυμνασίου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «η καθαριότητα είναι πολιτισμός» με την κυρία Νατάσα Ριζοπούλου, η οποία εργάζεται στην εταιρία "Ανατολική", για θέματα ανακύκλωσης απορριμάτων σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς τα παιδιά είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα, έθεσαν καίρια ερωτήματα σχετικά, με τον τρόπο που διαχειρίζεται ο Δήμος της πόλης μας το θέμα των σκουπιδιών, τη στάση των πολιτών και τις προοπτικές για το μέλλον σε αυτά τα θέματα. Από την εξαιρετική παρουσίαση της κ. Ριζοπούλου και από τη συζήτηση που ακολούθησε προέκυψαν εξαιρετικά χρήσιμα συμπεράσματα και δόθηκαν υποσχέσεις και από τις δύο πλευρές ότι η συνεργασία με το σχολείο θα συνεχιστεί και ότι θα πάρει στο μέλλον πρακτικές μορφές με την οργάνωση βιωματικών δράσεων για τους μαθητές.

Στο Projekt συμμετέχουν οι μαθητές: Λίλα Ποθητού, Ειρήνη Σαρακάκη, Σέβη Ιωαννίδου, Μαρία Καλλιμάνη, Έλενα Καρακίτσιου, Κώστας Καρακώστας, Γιώργος Μπουτσικάρης, Παύλος Αβραμίδης, Κώστας Κύρου, Μιχάλης Γκατζής, Βασίλης Κορδονίδης, Αλέξανδρος Στόεβ και Μανώλης Μπεκιάϊ.

Υπεύθυνος καθηγητής για το πρόγραμμα είναι ο εκπαιδευτικός Παπαδόπουλος Σωτήρης.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση

Το κανάλι μας

youtube