ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

και των πολιτισμών

Αρχική σελίδα Χρονιές 2019-2020 Ανακοινώσεις Υπεύθυνη δήλωση για εγγραφή στην επόμενη τάξη

Αγαπητοί γονείς, για την εγγραφή του παιδιού σας στην επόμενη τάξη και να αποφύγετε να έρθετε στο σχολείο λόγω κορονοϊού, μπορείτε να συμπληρώσετε την υπεύθυνη δήλωση από τη σελίδα gov.gr και να μας τη στείλετε ηλεκτρονικά. Δείτε τη σχετική σελίδα εδώ.

Στην υπεύθυνη δήλωση να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το παρακάτω (κίτρινο) κείμενο, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία (με έντονα γράμματα) που χρειαζόμαστε:

Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από της διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι:
α) είμαι ο νόμιμος κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας: ....................................................................................................................... 
β) αποδέχομαι την ηλεκτρονική ενημέρωση για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της ανωτέρω μαθητή/τριας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στο κινητό τηλέφωνο που αναγράφω παρακάτω στην παρούσα υπεύθυνη δήλωση
γ) επιτρέπω για όλη τη διάρκεια της φοίτησης στο 3ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης την ανάρτηση στο σχολικό ιστοχώρο, με σκοπό την παρουσίαση και ανάδειξη του σχολείου, φωτογραφιών ή ταινιών των σχολικών εκδηλώσεων στις οποίες παρουσιάζεται ο/η μαθητής/τρια, με την προϋπόθεση ότι δε θίγονται προσωπικά δεδομένα, όπως κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο παιδί μου, για παράδειγμα το όνομα, η διεύθυνση της οικίας μας, το τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό ή κινητό), τα ενδιαφέροντα, οι επιδόσεις στο σχολείο, (κ.ο.κ.) σύμφωνα και με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Δ/νση Ηλεκτρ. Ταχ. (e-mail) α’ κηδεμόνα: .....@...
Δ/νση Ηλεκτρ. Ταχ. (e-mail) β’ κηδεμόνα: .....@...
Σταθερό τηλέφωνο οικίας: ............................ 
κινητό τηλέφωνο πατέρα: ............................
κινητό τηλέφωνο μητέρας: ............................
άλλο κινητό τηλέφωνο: ............................
Φαρμακευτική αγωγή / ευαισθησία σε κάποιο φάρμακο που τυχόν έχει ο/η μαθητής/τρια: .......................................

Ο αριθμός τηλεφώνου του σχολείου μας είναι: 2310 207353

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου μας είναι: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Το κανάλι μας

youtube